Cricket laptop- en tabletstandaard

De Cricket laptop- en tabletstandaard is ontworpen om de houding van de gebruiker te verbeteren door het scherm op ooghoogte te verhogen, waardoor nek- en rugpijn worden voorkomen.

Het past de hoogte van het scherm aan in 6 verschillende niveaus van 11° tot 60°, evenals de lengte van de steun dankzij de uitschuifbare voetjes die zich aanpassen aan elk laptopformaat voor maximale stabiliteit.

€ 44,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CELPTST
(including 0 € for eco-participation)
Cricket laptop- en tabletstandaard is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

6 verschillende niveaus van 11° tot 60°

Door deze verschillende posities verbetert de Cricket Stand de kijkhoek van de gebruiker, maakt de rug recht en plaatst deze aan de achterkant van de stoel voor een betere zitpositie.

Dankzij zijn 170g is hij op elk moment gemakkelijk te vervoeren, hij is ultracompact en opvouwbaar en past in elke computer of reistas of zelfs rechtstreeks in de zak, een ideaal hulpmiddel voor elke mobiele werker.

Het kan ook op kantoor worden gebruikt als onderdeel van een vast werkstation, waardoor de houding wordt verbeterd en ruimte op het bureau wordt bespaard.

Door zijn aluminium en polypropyleen structuur biedt het tegelijkertijd een stabiele en solide basis voor de computer en vergemakkelijkt het de luchtstroom van het koelsysteem van de pc tijdens gebruik.

Voordelen

Uitbreidbaar om aan te passen aan elk laptopformaat

  • In hoogte en breedte verstelbaar. De laptopstandaard is verstelbaar in hoogte van 15 cm tot 23 cm en in breedte van 12,5 cm tot 22 cm, en past op een breed scala aan laptops van 10'' tot 17'' tot 5,44 kg.
  • Stabiliteitsvoetjes. Met zijn 33 mm voetjes kan hij elke laptopdikte aan voor optimaal comfort en ondersteuning. · 6 beschikbare schermposities. Het scherm kan worden aangepast van 11° tot 60° om op het gewenste niveau te worden ingesteld om te passen bij de morfologie en houding van de gebruiker.
  • Reiziger metgezel. Perfect mobiel en opvouwbaar (20 cm x 5 cm x 2,5 cm) met zijn 170 gram kan hij met een minimum aan ruimte in elke bagage worden opgeborgen.
  • Geoptimaliseerd koelsysteem. De structuur van de Cricket-laptop steun vergemakkelijkt de luchtstroom om de pc tijdens gebruik continu te koelen.
Meer informatie
Meer informatie
Dimensions 20 cm x 5 cm x 2.5 cm
Garantie 2 jaar