Bobby 2 laptop- en tabletstandaard

De Bobby 2 laptop- en tabletstandaard biedt de mogelijkheid om de hoogte van het computerscherm of de tablet op 3 verschillende niveaus in te stellen.

Het is bedoeld om de houding van de gebruiker te verbeteren door het scherm op ooghoogte te verhogen, waardoor nek- en rugpijn worden voorkomen.

€ 59,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BOB2LPTST
(including 0 € for eco-participation)
Bobby 2 laptop- en tabletstandaard is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

3 niveaus van schermhoogteverstelling

Door zijn 3 verschillende standen verbetert Bobby 2 de kijkhoek, maakt hij de rug recht en verbetert hij de zitervaring met de juiste spanningsvrije houding.

Een ideaal hulpmiddel voor elke mobiele werknemer

Dankzij zijn 154 g is Bobby 2 gemakkelijk te vervoeren op elk moment, hij is compact en opvouwbaar en past in elke computer of reistas, een ideaal hulpmiddel voor elke mobiele werker.

Het kan ook op kantoor worden gebruikt als onderdeel van een vast werkstation, waardoor de houding wordt verbeterd en ruimte op het bureau wordt bespaard.

Gemaakt van aluminium, biedt het tegelijkertijd een stabiele en solide basis voor de computer en vergemakkelijkt het de luchtstroom van het koelsysteem van de pc tijdens gebruik.

Voordelen

Compact en opvouwbaar

  • In hoogte verstelbaar. Pas de hoogte van het computerscherm aan op 3 verschillende niveaus op 14 cm, 16 cm en 22 cm om het op het gewenste niveau in te stellen. Een breed scala aan laptopformaten kan worden ondersteund, van 10'' tot 17''.
  • Reiziger metgezel. Perfect mobiel en opvouwbaar (325 mm x 130 mm x 14 mm) met zijn 154 gram kan hij in elke bagage worden opgeborgen met een minimale ruimte.
  • Geoptimaliseerd koelsysteem. De structuur van de Bobby 2 laptopstandaard vergemakkelijkt de luchtstroom om de pc tijdens gebruik continu te koelen.
Meer informatie
Meer informatie
Dimensions 325 mm x 240 mm x 140 - 220 mm
Garantie 2 jaar