Deskmate surfplatta och bärbar datorstativ

Met de Deskmate tablet- en laptopstandaard kunt u het scherm van uw laptop of tablet-pc aanpassen aan een ergonomische kijkpositie, wat in feite een rechtop zittende positie betekent, en tegelijkertijd nek- en bovenrugpijn voorkomen die het gevolg is van ongezond vooroverbuigen.

€ 69,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ODMG
(including 0 € for eco-participation)
Deskmate surfplatta och bärbar datorstativ is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Stevig, draagbaar en in breedte verstelbaar

De Deskmate iPad & Laptop standaard laat u uw laptop, iPad of tablet PC scherm aanpassen naar een ergonomische kijkpositie.

Gebruikt in conjunctie met een apart toetsenbord, bevordert het een recht-overeind zitpositie en zorgt er tegelijkertijd voor dat pijn in de nek en bovenrug die voortkomen uit voorover leunen, worden voorkomen Naast dat de Deskmate.

Stevig en mobiel is, kan hij ook in hoogte en breedte versteld worden.

Voordelen

Stel uw laptop in op een ergonomische kijkpositie

  • Verstelbaar. . Hoogte en breedte zijn verstelbaar, (hoogte tot 252 mm en breedte van 182 mm tot 275 mm) de Deskmate iPad & Laptop standaard biedt 6 verschillende hoeken voor een betere ergonomische instelling die ongezond voorover buigen verminderdt en een recht-overeind zitpositie bevordert.
  • Stevig en mobiel. . Omdat het gemaakt is van aluminium, ondersteunt het product een maximale lading van 15 kg met zijn grootte van 182 mm (in opgevouwen houding), met een gewicht van slechts 550 gram.
  • Voor laptop en tablets. De Deskmate iPad- & Laptopstandaard is even handig voor zowel laptops als tablets (zoals de iPad), in zowel portret als landschap modus.
  • Reis compagnon.
Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zilver
Garantie 2 jaar