Onze garanties en voorwaarden

100% geld terug

garantie van 60 dagen
Geniet van onze “tevreden of 100% geld terug + verzendkosten” garantie tot 60 dagen na aankoop.
Meer...

Snelle levering

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, zullen wij deze zo spoedig mogelijk verzenden. Tevens voorzien wij iedere verzenden van een tracking nummer, waarmee u exact op de hoogte kunt blijven van de status van uw pakket.
Meer...

Veilig betalen

Wij accepteren credit cards, PayPal en bankoverschrijvingen.
PayPal: Wanneer uw betalingsproces is gevalideerd, wordt u naar de website van PayPal gestuurd om uw betaling af te ronden. U kunt betalen zonder een account te openen op PayPal. Als u een PayPal account heeft, kunt u inloggen om uw betaling te valideren. PayPal beveiligt data door middel van SSL met een encryptiesleutel met een lengte van 128 bits (de langste die op dit moment op de markt beschikbaar is).
Bankoverschrijving: details voor betaling worden tijdens het betaalproces geleverd.

Gegevens bescherming

Alle tijdens het betaalproces gevraagde data is nodig voor een correcte afhandeling van de betaling. Uw persoonlijke informatie zal nooit aan een derde partij worden overhandigd.
Volgens de Franse wet: 'loi informatique et libertés du 6 janvier 1978' heeft u recht op toegang, tegenspraak en correctie van uw persoonlijke informatie waar u op ieder tijdstip gebruik van kunt maken bij Zenlap door contact op te nemen met onze klantenservice.

Milieubewustzijn

Wij zijn van mening dat de impact van onze business op de ecologie en het milieu van deze planeet van zeer groot belang is. Dit bewustzijn heeft er toe geleid dat wij de volgende regels hebben opgesteld met betrekking tot deze impact:
Geen papier. We vermijden printen zoveel mogelijk: uw factuur zal per e-mail in PDF formaat worden verstuurd en de gebruikershandleiding van ieder product met het Zenlap kenmerk kan worden gedownload van de bijbehorende productpagina. Ook letten wij erg op het gebruik van verpakkingsmateriaal en gebruiken hier zo weinig mogelijk van tijdens het verpakken van onze producten.

Gesteunde organisaties

Wij ondersteunen de volgende organisaties door middel van particuliere en professionele donaties:
Wikipedia. WikipediaWikipedia is een universele en meertalige internetencyclopedie die opereert op het principe van de wiki. Wikipedia heeft het doel om gratis, neutrale en verifieerbare inhoud te verschaffen, die iedereen kan aanpassen en verbeteren. Het doel van de Wikimedia Foundation is om de groei en ontwikkeling van projecten voor het gratis verspreiden van informatie te bevorderen en om de inhoud voor iedereen gratis en toegankelijk te maken.