Tipy Keyboard

Tipy is een compact toetsenbord dat zowel Bluetooth draadloos als bedraad biedt connectiviteit. Het is een eenhandig, tweehandig en meertalig toetsenbord.

Het ontwerp brengt alle functies en toetsen zo dicht mogelijk bij de vingers voor een meer efficiënte, snel en productief typen met een beperkt aantal bewegingen. De geïntegreerde muis maakt dit toetsenbord tot een compleet werkinstrument op zich. Het is ontworpen om aan alle dagelijkse behoeften van de gebruiker te voldoen en om met maximaal comfort en minimale inspanning mogelijk te werken.

€ 1.209,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TP-KB
(including 0 € for eco-participation)
Tipy Keyboard is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Past bij verschillende gebruikersprofielen

Het ontwerp van Tipy reageert op verschillende problemen en gebruikersprofielen. Het perfect voldoet aan de vereisten van diegenen die op zoek zijn naar een mobiele, innovatieve uniek product. Er is geen ander vergelijkbaar product op de markt te vinden. Het is ook gericht op meer specifieke behoeften, met name voor mensen met bepaalde handicaps (afwezigheid van een van de twee bovenste ledematen ) om het toetsenbord en de muis zonder enige beperking te gebruiken, met slechts één hand. Het is ook geschikt voor spelers van videogames. Tipy helpt gamers om de controle te krijgen over de meest gebruikte toetsen die nodig zijn voor de game-ervaring (meestal worden maximaal 8 bedieningstoetsen gebruikt voor actiespellen), met slechts één hand en met een minimale ruimte. Met de andere hand kan de speler de muis gebruiken om het reactievermogen en het comfort te verbeteren. De ergonomie van de toetsen is een ander kenmerk van dit toetsenbord. De lay-out is vanaf nul ontworpen om hun positie te verbeteren volgens hun gebruik. Degenen die vaak worden gebruikt, zijn gepositioneerd dicht bij de rustpunten van de vinger om gemakkelijk te kunnen worden bediend met zo min mogelijk beweging. Voor dit nieuwe toetsenbordontwerp heeft Tipy ook een leuke methode geïmplementeerd via een online tutorial om haar gebruikers te helpen snel en gemakkelijk vertrouwd te raken met het toetsenbord.

Tipy past in dit nieuwe onderzoeksperspectief dat enkele jaren geleden is gelanceerd, om de positie van de sleutels opnieuw te definiëren en te optimaliseren. Het doel is om de meest gebruikte letters in het midden van het toetsenbord te herpositioneren, in de middelste rij, wanneer de rest van de minder vaak gebruikte letters rond deze centrale letterrij staan. Dit onderzoek onthulde alternatieven zoals de DVORAK US- en BEPO FR-lay-outs die de lay-out van de toetsen optimaliseren en het typen soepeler maken.

Tipy is een eenhandig, meertalig, multifunctioneel en innovatief toetsenbord.

Het is een dagelijkse tool die past bij verschillende gebruikersprofielen en omgevingen. Tipy is vooral een multifunctioneel toetsenbord omdat het perfect tweehandig is. Het heeft 92 toetsen aan elke kant die geschikt zijn voor zowel rechtshandig als linkshandig gebruik. Draai hem gewoon om om de juiste kant te gebruiken. Het heeft ook een geïntegreerde muis zodat er geen extra muis nodig is. Degeïntegreerde Bluetooth draadloze technologie zorgt voor een verbinding met bijna alle toestellen die op de markt verkrijgbaar zijn (laptop/desktop PC, tablet, etc.). Tipy is compatibel met MacOS, iOS, Windows, Android en Linux. Voor degenen die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding met hun Tipy-toetsenbord, wordt een USB-C-kabel van 1 meter meegeleverd.

Het toetsenbord is perfect meertalig en integreert in totaal 12 Europese indelingen zoals Deens, Duits, Engels, Frans, Fins, IJslands, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees , Zweeds en de Spanjaard. Het integreren van veel talen onder één enkel toetsenbord maakt het dagelijks leven gemakkelijker voor veel tweetalige gebruikers. Gebruikers hoeven alleen maar snel en gemakkelijk binnen enkele seconden te schakelen tussen regionale lay-out naar een andere lay-out zonder zelf regionale toetsenborden mee te hoeven nemen en te wisselen. Tipy zeerlichtgewicht (567gr) maakt het perfect draagbaar en het is gemakkelijk transporteerbaar vanwege zijn afmetingen (170mm x 270mm x 21mm), zoals hij kan gemakkelijk in elke computertas worden geschoven wanneer de gebruiker op reis is.

Alseenhandig toetsenbord biedt Tipy een alternatief voor traditionele eenhandige toetsenborden. Toetsenborden voor één hand zijn erg duur en worden vaak ingedeeld in producten voor gehandicapten. De Tipy is een innovatief product dat specifieke handicapsituaties wil aanpakken met een niet-medische aanpak. Het kan ook worden gebruikt als alternatief in gamingconfiguraties die compacte richtingstoetsen vereisen, omdat het minder ruimte op het bureau inneemt dan een traditioneel toetsenbord, waardoor het grootste deel van het oppervlak overblijft voor de muis en zijn bewegingen. De Tipy is een innovatief en multifunctioneel toetsenbord dat voldoet aan en reageert op meerdere en verschillende behoeften.

Voordelen

Innovatief, licht en compact.

  • Toetsen: 92 toetsen met geïntegreerd numeriek toetsenblok en muisbediening
  • Verbinding: zowel USB-C bedraad (1 meter kabel inbegrepen) als Bluetooth draadloos
  • Stekker & Spelen: geen software-installatie vereist. Onmiddellijke verbinding.
  • Compatibiliteit: MacOS, iOS, Windows, Android, Linux Ergonomische toetsenindeling Perfect meertalig met in totaal 12 Europese indelingen: Deens, Duits, Engels, Frans, Fins , IJslands, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Zweeds en Spaans
  • Tweehandig: het toetsenbord heeft 2 zijden, die zich elk aanpassen aan elk van de handen (rechtshandig-linkshandig)
  • Afmetingen: 170 mm x 270 mm x 21 mm
  • Gewicht: 567gr
Meer informatie
Meer informatie
Keys count 92
Dimensions 170mm x 270mm x 21mm
Connection type USB-C / Bluetooth
Besturingssysteem MacOS, iOS, Windows, Android, Linux