Ergonomisch toetsenbord

Ergonomische toetsenborden verbeteren zittend houding en comfort tijdens het gebruik vermijden en voorkomen van de ontwikkeling van musculoskeletale aandoeningen (MDS), zoals het kanaaltunnelyndroom.

Verschillende soorten toetsenborden zijn beschikbaar op de markt:

Gescheiden toetsenborden, ook wel gesplitste toetsenborden genoemd zijn geschikt voor alle lichaamstypen (schouderbreedte) omdat hun modules onafhankelijk kunnen worden geplaatst en horizontaal of verticaal worden aangepast. Ze verminderen de handpronatiehoek Rectificatie handafwijking en kantelen.
Compacte toetsenborden hebben als doel de afstand tussen de muis en het toetsenbord te verkleinen door het numpad te elimineren en door de muis dichter bij het toetsenbord te brengen. Deze opstelling verbetert de balans tussen numerieke kussen / toetsenbord / muis die allemaal gecentreerd is voor de handen van de gebruiker. Numerieke pad moet worden beschouwd als een gescheiden eenheden, onafhankelijk en mobiel, klaar om te worden geplaatst waar op het bureau wordt geplaatst, maar idealiter moet het aan de linkerkant van het toetsenbord bevinden om de werkruimtestroom te optimaliseren en de spieren van de schouder- en nekspieren te verminderen . Alle toetsenborden worden geleverd met soft-touch en stille sleutels voor comfortabel en strakke typen met minimale inspanning. Ons catalogus omvat een reeks verschillende toetsenborden in verschillende versies Azerty, QWERTY VS, QWERTY UK, DVORAK en Blank.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina