Mousetrapper Numeriek Toetsenbord Draadloos

Het Mousetrapper numerieke toetsenblok is een onmisbare accessoire voor gebruikers die typen met compacte toetsenborden die geen numeriek toetsenblok hebben. Het is erg handig om een speciaal numeriek toetsenblok te hebben, zodat cijfers gemakkelijk en eenvoudig kunnen worden getypt, zonder gedoe of andere snelkoppelingsmanipulaties.

€ 46,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MSTRPR-NP-BLK-W
(including 0 € for eco-participation)
Mousetrapper Numeriek Toetsenbord Draadloos is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Universeel en functioneel

Het numerieke toetsenbord van Mousetrapper is een onafhankelijk universeel draadloos numpad dat een bestaande configuratie aanvult met een toetsenbord en een muis. De USB-ontvanger wordt meegeleverd en kan eenvoudig worden aangesloten op de USB-poort van de computer. De ontvanger is plug-and-play en koppelt eenvoudig en snel met het numpad via Hertz-frequenties (Hz - niet-Bluetooth). De pad heeft een ingebouwde oplaadbare batterij met lange levensduur. Het numerieke toetsenbord van Mousetrapper is speciaal ontworpen om het assortiment Mousetrapper-toetsenborden te verrijken, zoals: Type en Alpha. Het is echter ook compatibel met elk ander toetsenbord dat onder het Windows-besturingssysteem draait. Dit numerieke toetsenbord verhoogt de productiviteit van de gebruiker: niet alleen bij het typen van cijfers, maar ook via de snelkoppelingen die het biedt (navigatie, valutasymbolen, wiskundige tekens, verwijderen, wissen). Deze geïntegreerde snelkoppelingen zijn noodzakelijk en nuttig voor spreadsheets (Excel-spreadsheets) en verbeteren het typen en de navigatie tussen cellen. Daarom wordt het hoofdtoetsenbord alleen gebruikt voor het typen van letters en teksten en niet voor het typen van cijfers. Nummers worden rechtstreeks vanaf de pad uitgevoerd, waardoor de heen-en-weerbewegingen van de handen tussen toetsenbord en pad worden beperkt. Handbewegingen de ergonomie wordt daardoor verbeterd. Mousetrapper heeft dit numpad ook opgenomen in dezelfde milieuvriendelijke aanpak als de andere toetsenborden van het merk. Het numpad is gemaakt van gerecycled plastic en is zelf volledig recyclebaar. De oplaadbare meegeleverde batterij beperkt batterijverspilling voor een respectvollere benadering van milieuverantwoordelijkheid.

Voordelen

Ergonomisch ontworpen met een vleugje omgevingsgevoeligheid

  • Productiviteit en ergonomie: optimaliseert heen en weer beweging tussen toetsenbord en pad - Heroriënteert activiteit voor de gebruiker - Snelkoppelingen verhogen de productiviteit omdat de meeste nuttige toetsen zich op de pad bevinden.
  • Milieuvriendelijk product: Gemaakt van gerecycled plastic en zelf volledig recyclebaar.
  • Compatibel en universeel: compatibel met Windows-besturingssystemen en past in elke bestaande toetsenbordconfiguratie.
  • Oplaadbaar: een oplaadbare batterij biedt grote autonomie.
Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Keys count 26
Dimensions 103mm x 120mm x 8mm
Besturingssysteem Windows