Onderarm-stoel-armkussen

De onderarm-stoel-armkussen zorgt voor een beter comfort van de onderarm tijdens het zitten.

Hij is stevig en gemakkelijk op de onderarm van de stoel te bevestigen. Hij zorgt voor een betere zitervaring en voorkomt dat de onderarm in contact komt met de onaangename harde plastic armleuningen van de stoel, en helpt zo drukpunten te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Producten zijn alleen per paar verkrijgbaar. Prijs betreft 1 paar van Forearm Chair Arm Pad.

€ 59,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EFCC
(including 0 € for eco-participation)
Onderarm-stoel-armkussen is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Vermindert drukpunten en verbetert de bloedcirculatie

De onderarm-stoel-armkussen zorgt voor een betere zithouding door de onderarmen en ellebogen te ondersteunen en horizontaal te plaatsen op hetzelfde niveau van het kantooroppervlak.

Geschikt voor elke stoelarm van 15cm tot 28cm lang, maar ideaal voor niet-verstelbare armstoelen, de Arm Pad, met zijn dubbele laag van visco-elastisch traagschuim en verwijderbare standaard schuim, kan 2 niveaus van hoogte bieden en zorgen voor meer instelbaarheid en aanpassing aan de positie van de armen van de gebruiker en het bureau niveau en grootte.

Heavy duty en eenvoudig te installeren

Bij gebruik ervan ligt het gewicht van de onderarmen volledig op de steun en worden zowel de schouder- als nekspieren niet langer belast door het gewicht van de armen, waardoor ze volledig worden ontlast.

Optimalisering van de zitervaring door een spanningsvrije positie, met als gevolg een minimalisering van ongeschikte bewegingen en houdingen, die kunnen leiden tot pijn en RSI (repetitive strain injuries).

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Dimensions Product maat: 12cm x 22cm x 8cm - Geschikt voor elke stoel arm van 15cm tot 28cm lang