In hoogte verstelbare rugleuning

De in hoogte verstelbare rugleuning houdt de rug in een verticaal uitgelijnde positie, op de rugleuning, zonder spanningen.

Hij bestaat uit twee onafhankelijke delen en past zich perfect aan de vorm van de rug van de gebruiker aan om deze te ondersteunen, voor een maximaal comfort en een betere dagelijkse houding.

Het past gemakkelijk in elke stoel met elastische riemen die de rugleuning omsluiten van de stoel waarop het wordt geïnstalleerd. Dit product maakt het zitten comfortabeler, verlicht rugpijn en vermindert de gebreken van niet-verstelbare zittingen.

€ 89,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
SDA-FL
(including 0 € for eco-participation)
In hoogte verstelbare rugleuning is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

In hoogte verstelbaar voor elke morfologie

De rugleuning bestaat uit twee onafhankelijke delen en is in hoogte verstelbaar zodat hij aan elke lichaamsbouw kan worden aangepast. Het doel is een verstelbare rugleuning te bieden met verschillende steunpunten voor een duurzame houding op de stoelleuning.

Dankzij de hoogteverstelling met 7 instelniveaus (van 14 cm tot 23 cm) biedt hij een aanpasbare en op maat gemaakte steun. Gemakkelijk te installeren, past perfect op elk type stoel en verbetert de zithouding en de rugsteun om pijn in verband met spierziekten te voorkomen en/of te verlichten.

Voordelen

Aanpasbaar aan elke zit

  • Aanpasbaarheid. Dankzij de 7 regelbare hoogteniveaus (van 14 cm tot 23 cm) biedt hij een aangepaste en aanpasbare steun.
  • Verstelbare riem. Hij past perfect Op elk type stoel en verbetert de zithouding en de ondersteuning van de rug.
Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Dimensions 380mm x 440mm x 140mm
Garantie 2 jaar