Mousetrapper Standfriend

Standfriend is een eenvoudig te installeren, modulaire en verstelbare ondersteuning die het bureau omvormt tot een dynamische zit-sta werkplek . Het doel is om posities en houdingen te variëren met behulp van de modulariteit van de twee platforms die op verschillende niveaus op de metalen structuur kunnen worden bevestigd. Met behulp van de platforms kan de gebruiker zowel een laptop als een toetsenbord-muisset op deze verschillende niveaus plaatsen.

€ 310,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MSTRPR-STD-FRD-BLK
(including 0 € for eco-participation)
Mousetrapper Standfriend is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Actief werkstation met dynamische configuratie.

Standfriend reorganiseert de werkruimte en brengt werkinstrumenten op de hoogte en in het gezichtsveld van de gebruiker – op ooghoogte en zo dicht mogelijk bij het lichaam. Dankzij de structuur van Standfriend en de lengte van de platforms wordt de gebruiker ertoe aangezet om in een kortere ruimte te werken. Deze ruimtebeperking zorgt voor een goed gedefinieerde werkruimte, waardoor de gebruiker een ergonomische houding kan aannemen, waardoor bewegingen en gebaren worden geoptimaliseerd.

Het Standfriend-werkstation streeft ernaar de statische positionering te verminderen door gewoonten te transformeren en de kantoorconfiguratie te herzien met alternatieve dynamische houdingen. Staan of werken terwijl je beweegt, voorkomt en verlicht de RSI-blessures die voornamelijk ontstaan bij statische en repetitieve zitconfiguraties.

Het voordeel van een staande positie is dat slechte houdingen volledig worden geëlimineerd naarmate het lichaam zijn natuurlijke positie inneemt. Bij het staan wordt het lichaam in een neutrale positie geplaatst wat betreft spierspanning. De spieren houden het lichaam op natuurlijke wijze rechtop en worden zo min mogelijk gebruikt, maar blijven toch actief en dynamisch. Bij een zittende houding staan de spieren altijd onder spanning, omdat ze altijd actief zijn of actief wachten om de volgende taak uit te voeren. Het resultaat en voordeel van een staande positie is het zoveel mogelijk verminderen van spanning en het verlichten van pijn die zich voornamelijk concentreert in de nek, onderarmen, rug en nek.

De Standfriend is niet gemakkelijk mobiel of transporteerbaar. Hij kan op een standaard bureau worden geïnstalleerd en past in de meeste werkomgevingen. Ideaal voor werkstations met beperkte ruimte, open ruimtes of rustruimtes, waar gebruikers kunnen afwisselen van zittende naar staande posities om hun welzijn en productiviteit te verhogen.

Voordelen

Herdefinieert werkgewoonten

  • Modulariteit: Dankzij de metalen structuur kunnen de platforms op verschillende niveaus worden geplaatst en zijn daarom geschikt voor veel gebruikers van alle lengtes en lichaamstypes.
  • Elimineer statische houdingen: Terwijl je staat, wordt het lichaam in een neutrale positie geplaatst wat betreft spierspanning. De spieren houden het lichaam op natuurlijke wijze rechtop en worden zo min mogelijk gebruikt, maar blijven toch actief en dynamisch. Het doel is het verminderen en voorkomen van RSI.
  • Maximale schermgrootte: 17 inch
  • Maximale belasting: 7 kg
  • Productgewicht: 6,5 kg
Downloaden

Productdocumenten

Meer informatie
Meer informatie
Dimensions 600mm x 495mm x 680mm