Zittende Bal Bloon Original

De Bloon is een opblaasbare zitbal, verkrijgbaar in twee maten Large en Extra Large, zeer resistent (ondersteunt een maximale belasting van 120 kg) en is bedoeld ter vervanging van de traditionele bureaustoel. Het is verkrijgbaar in twee maten en biedt verschillende hoogtekeuzes waarop de gebruiker kan zitten. De Large maat biedt een zithoogte van 50 cm tot 60 cm en voor de Extra Large versie ongeveer 60 cm tot 70 cm. De Bloon is ontworpen om vóór de werkplek te worden geïnstalleerd en heeft tot doel statische zithoudingen te beperken. In feite zit de gebruiker bovenop het oppervlak van de bal, die zich dankzij zijn flexibiliteit perfect aanpast aan alle lichaamstypes. De heupen en dijen zijn boven de bal geplaatst, waardoor het lichaam op natuurlijke wijze wordt geduwd om stabiliteit te zoeken. Deze positie zorgt ervoor dat het lichaam altijd naar evenwicht zoekt, waardoor de spieren van de rug, lendenen, buikspieren en voeten worden geactiveerd om altijd in beweging te zijn. Deze dynamische positie zorgt voor lichamelijk ontwaken waardoor de gebruiker wordt aangemoedigd een positie aan te nemen waarin de rug en het bekken loodrecht staan. Deze houding is erop gericht repetitieve en statische bewegingen te voorkomen die tot ongemak leiden, waardoor het risico op het ontwikkelen van Repetitive Strain Injuries (RSI) wordt voorkomen. De basis van de bal is antislip en verzwaard waardoor de bal altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Dankzij deze eigenschap rolt hij niet ongecontroleerd en blijft hij altijd in de toegewezen ruimte.

Vanaf € 179,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BLN-CONFIG
(including 0 € for eco-participation)
Zittende Bal Bloon Original is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Een dynamische stoel opnieuw gedefinieerd

Bloon is niet alleen een puur preventief product tegen RSI uitsluitend gericht op het verbeteren van de houding in een meer algemene manier. Bloon wil een “sportief”, creatief en leuk belichamen en integreren in de nieuwe werkplekindeling. Het herdefiniëren van de werkruimte impliceert ook het aanpassen van de normen die worden opgelegd door een werkorganisatie op basis van een sedentaire levensstijl. Het design, de materialen en de kleuren die het merk gebruikt, maken de Bloon tot een product dat ook andere functies vervult. Het kan gebruikt worden als meubel in de ruimte waar het staat, maar kan ook omgevormd worden tot een decoratief object terwijl het deel uitmaakt van het bestaande meubilair (thuis of op kantoor). Het innoveren en moduleren van werkstations wordt essentieel voor zowel het welzijn van werknemers als voor de evolutie van werkstations. De Bloon is aanpasbaar dankzij het brede kleurengamma, waardoor hij opgaat in en zich visueel aanpast aan elke ruimte waarin hij bedoeld is. Zeer licht (2 kg), hij is gemakkelijk te vervoeren dankzij de meegeleverde riem die hem rondmaakt, die ook in meerdere kleuren verkrijgbaar is.

Voordelen

Innovatief en design

  • Innovatief: Antislipbasis met verzwaarde basis waardoor de Bloon altijd stabiel blijft. Dankzij deze technologie keert de bal altijd terug naar zijn plaats.
  • Esthetisch aanpasbaar: De Bloon is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel voor de bal als voor de riem die hem rond maakt.
  • Verschillende versies: Verkrijgbaar in Large en Extra Large versies om tegemoet te komen aan de keuze van de zithoogte.
  • Afneembare en wasbare hoes: De stof van de Bloon is gemakkelijk afneembaar, zodat deze gewassen kan worden en altijd schoon blijft.
  • Opblaasbaar: Bij de Bloon wordt een luchtpomp geleverd om de ballon binnen enkele minuten op te blazen.
Downloaden

Productdocumenten