Kinesis Low-Force Keypad 2

Het Kinesis ergonomische Low-Force Keypad 2 integreert een 2-poorts USB-hub en past hetzelfde toetsprincipe toe als het Freestyle-toetsenbord: comfortabel, stil en zacht.

Het toetsenbord wordt aan de linkerkant van uw Freestyle-toetsenbord geplaatst om een toetsenbord / toetsenbord / muis-evenwicht te verkrijgen dat rond uw handen is gecentreerd, zodat u uw arm niet hoeft uit te strekken om uw muis te gebruiken.

€ 49,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
KLFK2
(including 0 € for eco-participation)
Kinesis Low-Force Keypad 2 is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Elimineert de spanning en het strekken van de armen

De lay-out van de toetsenbordtoetsen is ontworpen lang voordat er een muis werd gemaakt. Vroeger leek het logisch om de pad aan de rechterkant te plaatsen. Tegenwoordig wordt de muis meer gebruikt dan het numerieke toetsenbord. Vandaar dat de latere de ruimte inneemt die logischerwijs moet worden gelaten voor muisbewerkingen.

We raden aan dat u uw toetsenbord aan de linkerkant plaatst van uw Freestyle2-toetsenbord, zodat uw muis dichterbij blijft. Als u uw toetsenbord op deze manier plaatst elimineert u de gebruikelijke spanning en het strekken van de armen. Het stelt u ook in staat uw hand op uw muis te houden terwijl u het toetsenbord gebruikt.

Om aan de overige ergonomische principes te voldoen, integreert het Low-Force Keypad 2 een 2-poorts USB-hub en extra veelgebruikte toetsen, en gebruikt hetzelfde toetsprincipe als het Freestyle-toetsenbord: comfortabel, stil en zacht.

Voordelen

Inclusief 4 extra sleutels

  • Comfortabele, zachte en stille toetsen. Het Low-Force Keypad 2 maakt gebruik van een stille en voelbare sleutelschakelaar met weinig kracht. Slechts 45 gram druk nodig om te schakelen.
  • Bevat 4 extra toetsen. 4 extra veelgebruikte toetsen zijn direct beschikbaar op het toetsenbord: 'Escape', 'Tab', 'Backspace' en '='.
  • Ingebouwde 2-poorts USB-hub. Handig om uw USB-accessoires rechtstreeks op uw desktop aan te sluiten, u hoeft niet naar uw computer te reiken om uw USB-apparaten in/uit te pluggen.
Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Keys count 21
Dimensions 95 x 152 x 32 mm
Connection type USB (also features a 2-port USB hub)
Besturingssysteem PC & Linux
Software compatibility keyboard PC
Garantie 2 jaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!