Uplift Verhoogde Muismat

De Uplift Verhoogde Muismat is ontworpen om het hoogteverschil dat kan optreden bij het combineren en gebruiken van een muis en onderarmsteun te nivelleren.

Dit gebeurt met name wanneer de dikte van de onderarmsteunen de handen van de gebruiker op een hoger niveau plaatst dan het oppervlak van het bureau en computerhulpmiddelen zoals de muis.

Vanaf € 19,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
UPLT
(including 0 € for eco-participation)
Uplift Verhoogde Muismat is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Compenseer het hoogteverschil

De Uplift Verhoogde Muismat is ontworpen om het hoogteverschil dat kan optreden bij het combineren en gebruiken van een muis en onderarmsteun te nivelleren. Dit gebeurt met name wanneer de dikte van de onderarmsteunen de handen van de gebruiker op een hoger niveau plaatst dan het oppervlak van het bureau en computerhulpmiddelen zoals de muis.

Om dit niveauverschil te compenseren, probeert de Uplift muismat dit hoogteverschil op te vullen door de muis op dezelfde hoogte te plaatsen als de onderarmsteun voor een betere houding en gebruik.

Een uitgelijnde, comfortabele, spanningsvrije positie

Met de Uplift kunnen de pols en onderarm in een uitgelijnde, comfortabele, spanningsvrije positie worden geplaatst voor een soepeler gebruik tussen de twee hulpmiddelen - de muis en de onderarmsteun. Verkrijgbaar in twee maten, 11 mm en 20 mm, en kan worden aangepast aan elk niveauverschil.

Het is ook uitgerust met een antislip schuim voor een betere grip en een oppervlak van 18x22cm ideaal voor elk type gebruik.

Downloaden

Documenten

Downloaden Handleiding

Meer informatie
Meer informatie
Dimensions 18 x 22 cm
Garantie 2 jaar