RollerMouse Red Onderarm Steun

De RollerMouse Red Onderarm is ontworpen om de positie en het welzijn op het werk te verbeteren.

Dankzij zijn vorm, plaatst het de gebruiker in het midden van de steun, dichter bij zijn werkruimte. De aangenomen positie, maakt het mogelijk om de rug op de rugleuning van de stoel te plaatsen, waar de nek en schouders natuurlijk zijn uitgelijnd in een ontspannen positie zonder spanningen.

Het lichaam kan zich zo voor het werkstation bevinden, op de hoogte van de computertools.

€ 154,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FASP-CRMRD
(including 0 € for eco-participation)
RollerMouse Red Onderarm Steun is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Gebruiksgemak van de verschillende kantoortools

De RollerMouse Red Onderarm rusten volledig op de onderarmsteun, niet ondersteund door de schouderspieren, waardoor een betere houding en gebruiksgemak van de verschillende kantoorinstrumenten (zoals toetsenborden, muis) mogelijk is. De Rode Onderarmsteun verbetert het dagelijkse comfort en de productiviteit.

Het doel is om zich aan te passen aan de gebruiker door het optimaliseren van zijn positie en het elimineren van spierspanning in de nek, schouders en onderarmen.

Verbeter de positie en het welzijn op het werk

De RollerMouse Red Onderarm Steun kan worden gecombineerd met de RollerMouse Red en Red Plus aanwijsapparaten, en kan eenvoudig in de Rollermouse worden geklikt.

Het wordt op de Rollermouse zelf geplaatst door simpelweg de bestaande polssteun van de Rollermouse te verwijderen. Het past op elk bureau dikte tussen 0,5 cm en 3 cm. Deze opstelling biedt gemakkelijke toegang tot zowel de besturingsbalk als de knoppen op de Rollermouse Red en het toetsenbord.

De rode onderarmsteun is geschikt voor zowel zittend als staand werken en dankzij de breedte van 60 cm en de diepte van 28 cm is een comfortabel gebruik mogelijk met behoud van een neutrale houding zonder spanningen.

Voordelen

Een accessoire voor de RollerMouse Red-reeks

  • Accessoire van de Contour Design Rollermouse Red serie. Een steun die het mogelijk maakt om de werkruimte te vergroten en transformeert de bestaande palmsteun van de Rollermouse in Een rustende onderarm voor meer steun en comfort.
  • Gecentreerde positie. Met deze Rollermouse Red Onderarm Steun, wordt de gebruiker in het midden van het apparaat geplaatst waar alle hulpmiddelen binnen handbereik zijn en voor het gezichtsveld van de gebruiker.
  • Diepte op kantoor. De onderarmen rusten volledig op de steun, de spieren zijn ontspannen. De rug is gepositioneerd aan de onderkant van de zitting, nek en schouders zijn natuurlijk uitgelijnd en gericht op het gezichtsveld van de gebruiker.
  • Snelle en eenvoudige installatie. Bevestigingsinstellingen voor een solide en stabiele installatie op alle kantooroppervlakken van 0,5 cm tot 3 cm bureautafel dikte.
Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar