Contour Design Rollermouse Mobile

De Rollermouse Mobile is de compacte versie van de Rollermouse Red ontworpen voor gemakkelijk transport en past in elke laptoptas of rugzak. Het formaat maakt in elke situatie een snelle installatie van een ergonomische werkplek mogelijk, zelfs tijdens het rijden (trein, vliegtuig, enz.). Het biedt een gelijkwaardige ergonomische werkplek en comfort als op kantoor of thuis. Het kan ook worden gebruikt in beperkte werkruimten of wanneer er beperkte bureauruimte is om omvangrijke oplossingen te installeren.

€ 286,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CRM-MBL
(including 0 € for eco-participation)
Contour Design Rollermouse Mobile is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Draadloos, aanpasbaar en instelbaar

De Rollermouse Mobile maakt verbinding via een USB-ontvanger (Ghz) of Bluetooth, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de beschikbare verbindingsmethoden die worden aangeboden door het ontvangende apparaat. Net als de Red wordt hij voor het toetsenbord of de laptop geplaatst en is hij klaar voor gebruik. Het heeft 5 programmeerbare knoppen. Het biedt standaard 5 knoppen die de meest gebruikte functies bevatten, zoals: links klikken, rechts klikken, kopiëren, plakken en scrollwiel. De balk brengt cursorbesturing binnen handbereik om de activiteit voor de gebruiker te centreren. De Rollermouse Mobile biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen 5 gevoeligheidsniveaus (van 600 DPI tot 3000 DPI) om de snelheid van de cursor aan te passen. Desoftcover heeft meerdere functies op de Mobile. De eerste functie is natuurlijk om de centrale aanwijzer te beschermen tijdens transport en ook om te worden gebruikt als een polssteun voor een meer comfortabel gebruik. De hoes kan ook een verhoger toetsenbord worden om het waterpas te zetten op de hoogte van de Rollermouse Mobile.

Voordelen

Compact en mobiel

  • Draadloos: maakt verbinding via Bluetooth en USB-ontvanger (Ghz) om op elk type apparaat te passen.
  • Compact en mobiel: Lichte reisgenoot die met slechts 360 gram in elke rugzak of laptoptas past.
  • Verstelbaar en aanpasbaar: is volledig aanpasbaar. De gebruiker kan kiezen tussen de verschillende niveaus van cursorgevoeligheid en kan de functies van de programmeerbare toetsen opnieuw definiëren.
  • Activiteit centraliseren: Handbewegingen optimaliseren door alle gebaren binnen een zeer smalle actieradius te brengen, dicht bij de handen van de gebruiker voor een betere controle en beperking van spierspanningen in armen en onderarmen.
  • Multifunctionele hoes: Kan worden gebruikt om het verschil tussen de Rollemouse en de gebruikte apparaten te verkleinen of om een comfortabele polssteun te bieden.
Meer informatie
Meer informatie
Buttons count 5 + Klikbaar scrollwiel
Dimensions 305 mm x 65 mm x 23 mm
Wireless Ja
Resolution 600-900-1200-1500-3000 DPI
Besturingssysteem Windows, Mac iOS