OrthoVia OrthoMouse

De OrthoMouse representeert een kwantum sprong vooruit in het ontwerp van hand-held-computer-input apparaten.Het idee is bedacht en ontworpen door een medische doctor, die de bouw gebaseerd heeft op de anatomie en functie van de menselijke hand, om ‘geen pijn te doen’.Het tackelt de epidemie van Repetitive Strain Injuries (RSI) dat ontstaat door veelvuldig gebruik van apparatuur dat niet goed is aangepast aan de anatomie en functie van de hand die er gebruik van maakt.

Het is de enige muis op de markt die geen scrollwiel heeft. Het scrollwiel is vervangen door navigatieknoppen (omhoog, omlaag) die met een enkele duimklik over het scherm scrollen. Deze functie optimaliseert gebaren en maakt de navigatie directer met zo min mogelijk bewegingen.

€ 144,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ORTM-B
(including 0 € for eco-participation)
OrthoVia OrthoMouse is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Neutrale handpositie - past in elke hand dankzij handpalm- en vingeradapters - Geen scrollwiel, maar navigatieknoppen

De unieke asymmetrische vorm van de OrthoMouse laat de hand werken en rusten in de Positie van Functie. In Orthopedics is dit gedefinieerd als de enige positie waarin in alle bewegingsapparaat-onderdelen in de vingers, hand, pols en onderarm in totaal evenwicht zijn.

Dit betekent voor de gebruiker dat langdurig en herhalend werk of periodes van rust uitgevoerd worden in een positie die niet voor spanning, pijn of blessures zorgt. De muis komt met drie palm-aanpassingsmodules en twee vinger-aanpassingsmodules, zodat je de perfecte afstemming voor je hand krijgt.

Voordelen

Volledige polssteun met handpalm- en vingeradapters

  • Volledige ondersteuning van uw hand. De OrthoMouse is een “semi-bolvormig” ontwerp dat volledig ondersteuning biedt aan de gehele hand, pols en vingers, in de natuurlijke positie van de hand.
  • Knoppen met lage weerstand. De kracht die nodig is om een ieder van de vijf knoppen in te drukken is gemiddeld op zijn minst de helft van wat nodig is bij een traditionele muis, waardoor u langer de muis kan gebruiken zonder vermoeid te raken.
  • Precisie gebruik. De verhouding tussen duim en wijsvinger is die van “oppositie”, een van de hoofdkenmerken van de hand, ook wel de “precisiegrip” genoemd. Hierdoor kan de gebruiker de muis met een hoge mate van controle en precisie gebruiken. Deze hoge precisie is nog verder verbeterd door dat de optische sensor aan de voorkant van de muis is geplaatst.
  • Scroll knoppen. De functie voor een derde knop en een alternatief voor het conventionele scrollwiel, zijn bereikt door het plaatsen van drie licht-klikbare knoppen. Deze zorgen voor zeer gemakkelijk scrollen en zijn te vinden in de duimpositie.
  • Hand adapters inbegrepen. De OrthoMouse is verstelbaar naar de grootte en functie van de gemiddelde hand door middel van drie makkelijk te verwisselen adapters voor de palm van uw hand en twee adapters voor bovenop de muis die het doel hebben gemiddelde of langere vingers te ondersteunen. Alle adapters zijn inbegrepen bij het product.
  • Kwaliteit materiaal en productie. Het lichaam van de OrthoMouse heeft speciaal een structuur gekregen voor micro-kanalen die voor bevordering van luchtstroom zorgen en transpiratie te verminderen. De muis is gemaakt om lang mee te gaan, gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en heeft een hoogwaardige afwerking.
Downloaden

Documenten

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Buttons count 5
Dimensions 113-136 (in lengte verstelbaar) x 82 x 65 mm
Pointer type Optisch
Wireless Nee
Resolution 1000 dpi
Besturingssysteem Windows, Mac, Linux
Software compatibility mouse Windows, Mac, Linux