Mousetrapper Prime

De Mousetrapper Prime is een alternatief voor de traditionele horizontale muis. Met 8 programmeerbare en configureerbare knoppen zorgt de Prime voor een betere positie van de handen, waardoor de compressie van de carpale tunnel wordt vermeden, evenals elk microtrauma en ander probleem dat zich kan voordoen bij het gebruik van traditionele computerhulpmiddelen in het dagelijks leven.

Met de Mousetrapper Prime kan de gebruiker de zithouding niet constant corrigeren, waardoor de heen en weer bewegingen tussen muis en toetsenbord worden geëlimineerd. Dankzij zijn positie, gecentreerd voor het toetsenbord, geeft deze muis de voorkeur aan een houding waarbij de armen dicht bij het lichaam en de handen dicht bij het toetsenbord worden gehouden.

Een gecentreerde werkhouding maakt na verloop van tijd een gestabiliseerde zithouding mogelijk. De Mousetrapper Prime stelt u in staat om zonder beperkingen te werken dankzij de draadloze technologie en biedt tegelijkertijd een comfortabel gebruik dankzij de grote reinigbare polssteunen.

Mogelijke verbinding zowel bedraad als draadloos.

€ 370,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MSTRPR-PRM
(including 0 € for eco-participation)
Mousetrapper Prime is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Aanpasbaar volgens de behoeften van de gebruiker

De Mousetrapper Prime is een centraal aanwijsapparaat waarmee de gebruiker het gemakkelijk kan aanpassen dankzij de 8 programmeerbare toetsen.

De Prime wordt voor het toetsenbord geplaatst en minimaliseert de bewegingen van de hand en arm van een traditioneel toetsenbord naar de muis, een beweging die kan leiden tot Repetitive Strain Injuries (RSI), meestal op de nek en schouder. De grote gevoerde polssteunen ontlasten ook de armen, polsen, nek en schouders, terwijl ze volledig schoon te maken zijn, waardoor het product op elk moment netjes blijft. Het doel van Prime is om beide handen tegelijkertijd te bedienen en hun bewegingen in evenwicht te houden om te voorkomen dat een van hen permanent wordt gevraagd, zoals het geval is bij conventionele muizen.

Verminder spierspanning

Deze muis wordt in het midden voor het toetsenbord geplaatst en verlicht het microtrauma dat kan worden veroorzaakt door het continu strekken van de spieren van de arm. De polssteunen van de Mousetrapper Prime brengen de polsen zachtjes naar het toetsenbord voor een efficiënt en spanningsarm gebruik. Het intuïtief tweehandige gebruik van deze ergonomische muis verdeelt de werklast tussen de twee handen.

Voordelen

Polssteunen reinigbaar en vervangbaar

  • Productiviteitstool: Met zijn draadloze technologie, zijn 480 mm en zijn 720 g is de Mousetrapper Prime een dagelijkse productiviteitstool.
  • Programmeerbaar: 8 programmeerbare knoppen via de MT-sleuteldriver - Klik- en scrollfuncties direct op het bedieningspaneel.
  • De polssteunen zijn reinigbaar en vervangbaar.
  • Verstelbaar: Mogelijkheid tot hoogteverstelling met opklapbaar anti-slip oppervlak.
  • Batterijen: Oplaadbaar met een autonomie van 6 maanden.
Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Buttons count 8 programmeerbare knoppen - Klik- en scrollfuncties direct op het bedieningspaneel.
Dimensions 480 mm x 110 mm x 20 mm
Wireless Draadloze of USB-verbinding
Resolution 2000 DPI
Besturingssysteem Windows / iOS
Garantie 2 jaar