Mousetrapper Lite

De Mousetrapper Lite is de vereenvoudigde versie van de centrale aanwijsapparaten in het Mousetrapper-assortiment. Het heeft geen programmeerbare knoppen en concentreert zich alleen op de essentiële functies voor dagelijks gebruik. Het bevat alleen functies voor rechtsklikken, dubbelklikken, scrollen en klikken.

De positie van het toetsenbord is voor de gebruiker en zorgt voor een stabiele houding in de tijd en een goede zitpositie voor het scherm. Deze positie biedt comfort en productiviteit zonder spanning. De Mousetrapper Lite heeft als doel beide handen tegelijkertijd te bedienen en hun bewegingen in evenwicht te houden om te voorkomen dat een van hen permanent wordt gevraagd, zoals het geval is bij traditionele muizen.

Bekabelde verbinding.

€ 274,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MSTRPR-LTE
(including 0 € for eco-participation)
Mousetrapper Lite is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Concentreert de essentiële functies voor dagelijks gebruik

De Mousetrapper Lite is ontworpen om voor het toetsenbord te worden geplaatst en minimaliseert de hand- en armbewegingen van een toetsenbord naar de muis, een erkende oorzaak van herhaalde belasting van nek en schouder.

De grote gevoerde zachte polssteunen maken het gebruik ervan comfortabeler in het dagelijks gebruik. De Lite kan ook worden beschouwd als een alternatief voor de traditionele muis die herhaalde microtrauma's en andere problemen vermijdt die kunnen optreden bij het gebruik van gewone elektronische bureauhulpmiddelen.

De Mousetrapper Lite is volledig ambidexter en heeft ook de functie om spierspanning te verminderen en tegelijkertijd een betere variatie en verdeling van de bewegingen van de hand mogelijk te maken voor een betere houding, gecentreerd voor de werkinstrumenten. Het ontwerp is ultraslank en past op de meeste toetsenborden zonder aanpassing.

Voordelen

Eenvoudig en minimaal

  • Productief hulpmiddel: Met zijn breedte van 500 mm en zijn 650 g is de Mousetrapper Lite een eenvoudig dagelijks hulpmiddel voor elke gebruiker en activiteit.
  • Eenvoudig en minimaal: De Mousetrapper Lite heeft 4 knoppen die niet configureerbaar zijn met vooraf gedefinieerde functies zoals rechts/links klikken, dubbelklikken, scrollen en rechts klikken via het bedieningspaneel. De verbinding met de computer kan alleen via USB (plug and play).
Meer informatie
Meer informatie
Buttons count 4 knoppen + bedieningspaneel
Dimensions 500 mm x 115 mm x 22 mm
Wireless Nee
Besturingssysteem Windows / iOS
Garantie 2 jaar