HE Mouse Break Twister Ambidexter Bedrade/Draadloze Bluetooth

De Twister is een 60° ambidextere muis die geschikt is voor alle handgroottes en -vormen. Het “schakel-en-klik”-mechanisme verandert de positie van de knoppen en de gebruiksrichting en maakt het mogelijk om deze te activeren met zowel rechter- als linkerhand. Perfect mobiel en opvouwbaar, hij wordt platter en gemakkelijk te vervoeren omdat hij weinig ruimte in beslag neemt.

€ 142,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HEMA-TWST-BRK
(including 0 € for eco-participation)
HE Mouse Break Twister Ambidexter Bedrade/Draadloze Bluetooth is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Ambidextere muis met een pronatiehoek van 60°.

De Twister is een tweehandige muis met een schakelaar & klikmechanisme waarmee u binnen enkele seconden van rechtshandige naar linkshandige gebruiker kunt overschakelen. Zoals alle HE-muis heeft de Twister het 3-kleuren “Break”-lampje: groen, oranje en rood. De rode waarschuwt de gebruiker dat er een aanstaande pauze moet worden genomen om het risico op het ontwikkelen van Repetitive Strain Injuries (RSI) te voorkomen. Het Break-programma stelt niet alleen pauzes voor, maar controleert ook het muisgebruik en biedt statistieken zoals het aantal klikken, effectieve werktijd en andere statistieken die de gebruiker helpen de werktijd en productiviteit te verbeteren. Twister heeft stille klikken knoppen en is daarom geluidloos en prettig. De Twister beschikt over zowel bekabelde als draadloze Bluetooth zodat de gebruiker kan kiezen hoe hij hem wil gebruiken. Voor de draadloze connectiviteit is de batterij geïntegreerd en kan worden opgeladen met de meegeleverde kabel.

Voordelen

Ambivalentie en modulariteit:

  • Ambidexter: het draaimechanisme maakt eenvoudig en moeiteloos overschakelen van linkshandig naar rechtshandig gebruik mogelijk
  • Mobiliteit: omdat dit mechanisme het opvouwbaar maakt, minimaliseert het het volume en vergemakkelijkt het het transport.
  • Breaksoftware: programma om het muisgebruik bij te houden. Het driekleurige lichtprogramma geeft gebruikers aan en herinnert ze eraan pauzes te nemen, verbetert de kwaliteit van het werk en voorkomt spier- en skeletaandoeningen.
  • Connectiviteit: De Twister beschikt over bekabelde en draadloze Bluetooth-connectiviteit. Het bevat een ingebouwde oplaadbare batterij.
Downloaden

Productdocumenten