Onderarm Ondersteuning R Go

De R Go onderarmsteun heeft een symmetrische U-vorm waardoor de gebruiker zo dicht mogelijk bij het werkstation komt. De R GO ondersteunt niet alleen het vergroten van het werkoppervlak, maar is ook bedoeld om het lichaamsgewicht van de bovenste ledematen van de gebruiker te ondersteunen op het onderarmoppervlak en dit rechtstreeks over te brengen naar het grotere gedeelte van het schuim steun. De ondersteuning elimineert daarom elke spierspanning van de nek, schouders en onderarmen, waardoor een comfortabele lichaamshouding ontstaat.

€ 94,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FASP-R-GO
(including 0 € for eco-participation)
Onderarm Ondersteuning R Go is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Wasbaar en milieuvriendelijk

Volledig afwasbaar en kan worden gereinigd met water en een doek: een groot bijkomend voordeel ten opzichte van concurrerende onderarmsteunen op de markt. Dankzij de Z-bevestigingen en de schroefklemmen kunt u hem bevestigen aan verschillende bureaudiktes van 10 mm tot 80 mm en aan vrijwel elk type bureau. Volledig betrokken bij een milieuverantwoorde aanpak, is de steun opgevuld met schuim en gemaakt van 100% recyclebare materialen: hout en PVC-vrij kunstleer, het karton de verpakking is ook ecologisch en voldoet aan de FSC-norm. Dankzij de specifieke kenmerken en het ergonomische voordeel dat het de gebruiker biedt, heeft dit geleid tot erkenning en accreditatie door de AGR-organisatie.

Voordelen

Gecertificeerd en praktisch

  • Aanpasbaar: Past zich aan een breed scala aan bureaudiktes aan dankzij de Z-klemmen.
  • Wasbaar: Gemakkelijk schoon te maken met een doek.
  • Eco-verantwoordelijkheid: Het product is gemaakt van ecologische, eco-verantwoordelijke en recyclebare materialen met respect voor het milieu.
  • AGR gecertificeerd: Product getest door een panel van ergonomen en gecertificeerd met de AGR awards, een hoge ergonomische erkenning.
Downloaden

Productdocumenten

Meer informatie
Meer informatie
Dimensions 210mm x 660mm x 23mm