Evoluent VerticalMouse 4 Rechts

De Evoluent VerticalMouse 4 wired Rechts is de vierde generatie van de revolutionaire en meest geavanceerde verticale muis in de wereld van ergonomie. De muis houdt uw arm uitgelijnd in een natuurlijke positie, , waardoor vermoeidheid en andere problemen die meestal gepaard gaan met het gebruik van traditionele muizen voorkomen worden én levert op deze manier een ongekend comfortabele ervaring.

Alleen beschikbaar in rechtshandig model.

Er zijn twee maten beschikbaar. Maattabel: Meet de lengte van uw hand vanaf de basis van uw pols tot aan de middelvinger:

 • Large: ≥178mm
 • Small: <178mm
Vanaf € 119,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EVM4R
(including 0 € for eco-participation)
Evoluent VerticalMouse 4 Rechts is te bestellen in veelvoud van 1
 • veilige betaling
 • Beveiligde en snelle levering
 • Tevreden of terugbetaald
Details

Evoluent VerticalMouse houdt je arm uitgelijnd

De Evoluent VerticalMouse 4 is bij UC Berkeley door een team van medische professionals, waaronder fysiotherapeuten en ergonomen geëvalueerd. De Verticalmouse bevordert een neutrale pols en voorarm positionering en is tegelijkertijd comfortabel en makkelijk verstelbaar.

Uw arm is uitgelijnd in een natuurlijke positie, wat voor een ongekend comfortabele ervaring zorgt en wat vermoeidheid en andere problemen die meestal gemoeid gaan met het gebruik van traditionele muizen. De VerticalMouse wordt gezien als hét referentiemodel in de markt en heeft al duizenden klanten over heel de wereld tevreden gesteld.

Voordelen

Programmeerbare knoppen & instelbare gevoeligheid

 • Elimineert het verdraaien van de arm: De gepatenteerde vorm ondersteunt uw hand in een volledige omhoogstaande handschud-positie, die er voor zorgt dat het verdraaien van uw hand verleden tijd is.
 • Hoge kwaliteit grip en productie: De grip van de muis is comfortabel en efficiënt. De muis is gemaakt om lang mee te gaan, met hoge kwaliteit materiaal en een hoogwaardige afwerking.
 • Makkelijk te gebruiken knoppen: Alle 5 knoppen zijn makkelijk te gebruiken zonder het verdraaien van de vingers; makkelijk te klikken maar met genoeg weerstand om ongewenste klikken te voorkomen.
 • Past in verschillende grootte handen: De gepatenteerde vorm past in verschillende grootte van handen.
 • Voorkomt schuiven langs het bureau: Een kleine rand op de onderkant voorkomt dat uw pink over het bureau schuift.
 • Precisie tracking: De hoge kwaliteit optische sensor volgt veel beter dan menig draadloze laser muis, zodat u geen tijd verspilt met het achtervolgen van uw pointer. De verstelbare 800 tot 2400 dpi true hardware resolutie beweegt de pointer snel en voorkomt hiermee overbodige hand bewegingen.
 • Programmeerbare knoppen: Elke van de 5 knoppen is programmeerbaar met verschillende functies voor aparte applicaties. Een voorbeeld: één knop kan in een applicatie “dubbel klikken” zijn, terwijl diezelfde knop in een andere applicatie “Ctrl” is. De met de muis meegeleverde software biedt ook verschillende functies, zoals Speed Toggle.
 • Wissel tussen tot wel 3 pointer snelheden:  met een toetsenbord sneltoets of een muisknop; of “Auto click” – voer automatisch een enkele of dubbele klik uit door het pauzeren van de pointer. De tijdvertraging tot deze functie wordt geactiveerd is zelf in te stellen.
 • Verstelbare sensor: Instellen van de pointer snelheid kan aan de zijkant en zorgt er voor dat u gemakkelijk de snelheid kan veranderen zonder ooit de muis los te hoeven laten. LEDs door de chrome duimsteun laten u zien welke pointer snelheid op dat moment geactiveerd is, er zijn verschillende snelheden, waaronder: extra low (XL), low (LO), medium (MD) tot snel (HI).
Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Buttons count 5 + scrollwiel
Pointer type Optisch
Wireless Nee
Resolution Instelbaar van 800 tot 2600 dpi
Besturingssysteem Windows, Mac OS, GNU/Linux
Software compatibility mouse Windows
Garantie 2 jaar