Evoluent VerticalMouse 3 Rev 2

De Evoluent verticale muis 3 Rev2 is de op één na meest geavanceerde muis in het assortiment van Evoluent productreeks. Het biedt meer opties dan de Evoluent Standard, het meest basale Evoluent-model met alleen de meest eenvoudige functieknoppen. De pronatiehoek van 90° en het ontwerp houden de hand in een volledig rechtopstaande handdrukpositie en voorkomen dat de onderarm draait. Aandoeningen van het bewegingsapparaat (MSD's) en Repetitive Strain Injusries (RSI) kunnen worden voorkomen doordat de spanningen tot een minimum worden beperkt doordat hand en pols in een neutrale positie blijven.

Geschikt voor alle handen vanaf 178 mm: meet de afstand van de basis van je pols tot het einde van de middelvinger.

Alleen beschikbaar voor rechtshandigen.

€ 94,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EVM3R2
(including 0 € for eco-participation)
Evoluent VerticalMouse 3 Rev 2 is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Handdrukpositie op 90°

Evoluent wordt beschouwd als het referentiemerk in verticale muizen. Het productassortiment integreert een grote keuze aan vele muizen, variërend van standaard muizen met basisfuncties (klik met de rechtermuisknop, linkermuisknop, scrollwiel en klikbaar scrollwiel) tot meer geavanceerde die vele opties en functies integreren (aanpasbare, opnieuw toewijzende toetsen, webnavigatieknoppen , snelkoppelingen, cursorgevoeligheid...).

VerticalMouse3 Rev2 plaatst de hand van de gebruiker in een handdrukpositie van 90° en voorkomt op deze manier carpale tunneldruk, onderarm ellepijp en radius en polsverdraaiing. Door de hand op deze manier te plaatsen, vermindert het de spierspanning en zorgt het voor een soepeler gebruik van de muis.

5 knoppen & cursorgevoeligheid

De EVM3 Rev2 bevat 5 knoppen (rechts-links klikken, scrollwiel en klikbare scroll-whell) die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

De cursorgevoeligheid kan worden afgesteld van 800 tot 2600 DPI (800/1300/1800/2600 DPI) om de snelheid te optimaliseren om aan de verwachtingen van de gebruiker te voldoen. Hoe hoger de gevoeligheid, hoe minder handbeweging nodig is om de cursor te verplaatsen. Op deze manier worden handspanningen tot een minimum beperkt voor een minimale spierspanning.

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Buttons count 5 + scrollwiel
Dimensions 113 mm x 80 mm x 77 mm
Wireless No
Resolution 800/1300/1800/2600 DPI
Besturingssysteem Windows, Mac OS, Linux
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!