Ergoslider Plus+

De ergonomische muis Ergoslider Plus positioneert zichzelf voor het toetsenbord. Het minimaliseert heen en weer bewegingen tussen muis en toetsenbord en bevordert op natuurlijke wijze een gezondere gecentreerde werkhouding.

Intuïtief ambidexter om repetitieve stressverwondingen te voorkomen, verhoogt het ook de productiviteit via gemakkelijk toegankelijke snelkoppelingen (rechts, links en dubbelklikken, kopiëren, plakken en rolbalk).

€ 219,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RGO-SLD-PL
(including 0 € for eco-participation)
Ergoslider Plus+ is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Breng de polsen op toetsenbordhoogte

De ergonomische muis Ergoslider Plus positioneert zichzelf voor het toetsenbord en minimaliseert heen en weer bewegingen tussen muis en toetsenbord, erkende bron van nek en schouder Repetitive Stress Injuries.

De Ergoslider Plus polssteunen brengen de polsen zachtjes op toetsenbordhoogte. Een gecentreerde werkhouding stabiliseert na verloop van tijd een meer ergonomische zithouding. Het intuïtief tweehandige gebruik van de ergonomische muis Ergoslider Plus verdeelt de werklast tussen beide handen. Naast de grote rechts- en linksklikknoppen en het scrollwiel, verhogen de snelkoppelingen voor kopiëren en plakken de productiviteit en verminderen ze de belasting van de handen en onderarmen van de gebruiker.

Voordelen

Snelkoppelingen & verwijderbare rolbeugel

  • Verwijderbare rolbeugel. Men kan de rolbeugel volledig losmaken van de basis om vuil en stof te verwijderen.
  • Gepatenteerd 3D-paneel. De 3D-sensor is ingebed in de basis van de Ergoslider Plus. Beschermd tegen stof en krassen, volgt het de kleinste bewegingen van de rollerbar met een constante precisie in de tijd.
  • 23 mm profiel. Het ultradunne profiel van de Ergoslider Plus zorgt voor een gemakkelijke koppeling met vrijwel elk toetsenbord op de markt.
  • Kopieer en plak snelkoppelingen. De grote sneltoetsen verhogen de productiviteit en besparen vingers vermijdbare repetitieve bewegingen.
  • Plug & Play. Geen software nodig, direct operationeel.
Downloaden

Documenten

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Buttons count 4 + scrollwiel + rollerbar
Dimensions 390 x 102 x 23 mm
Pointer type Rollerbar met optische sensor
Besturingssysteem Windows & Mac. Geen software nodig.
Garantie 2 jaar