Ergorest Onderarm Ondersteuning met hoogtebalk

De Ergorest onderarm ondersteuning met hoogtebalk is ontworpen om comfortabel uw onderarm te ondersteunen en om spanning en vermoeidheid in uw arm, nek en schouder te voorkomen gedurende een hele werkdag. Het zowel robuust als zeer gevoelig voor alle bewegingen van uw arm. De Forearm onderarm is eenvoudig aan te passen aan uw lichaam en uw bureau, dankzij de twee beschikbare armlengtes, en twee maten kussens en klemmen.

De instelbalken laten u de hoogte van de ondersteuning instellen voor zittende en staande posities.

Arm Standard 89 mm
Arm Long 125 mm

Stootkussen Standard 130 mm
Stootkussen Long 200 mm

Klem Standard Bureaudikte 15-43 mm
Klem Long Bureaudikte > 43 mm

Vanaf € 118,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ERGR-3
(including 0 € for eco-participation)
Ergorest Onderarm Ondersteuning met hoogtebalk is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Een in hoogte verstelbare onderarmsteun

De Ergorest onderarm ondersteuning met hoogtebalk biedt een uitmuntend comfort en ondersteuning, terwijl het ook zorgt voor zeer nauwkeurige bewegingen. Het ondersteunt uw onderarmen om spanning en vermoeidheid van de arm, schouder en nek te verminderen. De hoogte is in te stellen binnen een bereik van 75mm. Het is gefabriceerd van lichtgewicht en sterke materialen van de hoogste kwaliteit. De bovenste scharnier kan 360 graden draaien om alle bewegingen te kunnen volgen. Het past zich aan uw lichaam aan, dankzij twee beschikbare armlengtes en twee maten kussens waar u uit kunt kiezen.

Het bevat twee hoogtebalken van 100 en 200mm die de ondersteuning kunnen aanpassen tot aan een totale hoogte van 450mm.

Voordelen

Zonder contact met het bureau

  • Volledig gelede ondersteuning. De Ergorest onderarm ondersteuning heeft 3 scharnieren die uw arm in alle bewegingen volgt, en daarbij stevige maar soepele ondersteuning geeft.
  • Comfortabel. De hoogte is in te stellen binnen een bereik van 75mm om uw arm op de gewenste hoogte te houden. Uw onderarm rust op het kussen en beweegt zonder moeite dankzij de soepele scharnieren.
  • Aangepast aan uw wensen. Kies tussen een standaard of een lange arm, afhankelijk van uw maat, en kiest tussen een standaard of een lang kussen, afhankelijk van het type ondersteuning dat u zoekt.
  • Geen contact met de rand van het bureau. Uw onderarm rust op het kussen en wrijft niet langs het bureau. Het wordt op de ingestelde hoogte gehouden, en rust op een comfortabel oppervlak.
  • Aangepast aan uw bureau. Kies tussen een standaard of een lange klem, afhankelijk van de dikte van uw bureaublad. Het houdt uw Ergorest Forearm Support stevig verboden met uw bureau zonder deze te beschadigen.
  • Samenstelling. De materialen zijn gekozen om hun lage gewicht en duurzaamheid. Fabricage en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit.
Downloaden

Documenten

Downloaden Gebruiksaanwijzing

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Mouse pad No
Height adjustment bar Yes
Garantie 2 jaar