Functionele pedalen

Kinesis Savant Elite 2 pedalen kunnen met elke computer gebruikt worden in combinatie met toetsenbord en muis om zo wat toetsenbord/muis functies/acties over te brengen naar de onderste ledematen.

De pedalen kunnen in verschillende situaties worden gebruikt, zoals in het geval van een zoektocht naar productiviteit en een betere balans tussen de taken die op handenniveau worden uitgevoerd en een decentralisatie van de activiteit naar de onderste ledematen.

Kinesis Advantage 2-pedalen gaan hand in hand met de voorgevormde Kinesis Advantage 2-toetsenborden. Hun primaire doel is om de productiviteit en efficiëntie van gebruikers te verhogen. De pedalen zijn programmeerbaar en zorgen voor de overdracht van commando's, die normaal gesproken worden gedaan met het toetsenbord en de muis, naar de pedalen die via de voeten worden bediend.

Door deze actie maakt dit het mogelijk om enkele van de meest frequente en repetitieve acties en gebaren van het dagelijks leven in de handen te decentraliseren om de werklast tussen de verschillende ledematen (boven en onder) beter in evenwicht te brengen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina