Bureauverlenging Deskadd

De DeskAdd is een bureauverlenging ontworpen om de diepte van de werkruimte te vergroten.

Het vergroot het werkveld van de gebruiker, wanneer de bestaande werkruimte/werktafel klein is of gevuld is door diverse andere accessoires zoals dossiers, gereedschap en papierwerk....

€ 134,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
DADE
(including 0 € for eco-participation)
Bureauverlenging Deskadd is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Hiermee kunt u zich concentreren op de computerhulpmiddelen

De Deskadd maakt het mogelijk om de aandacht van de gebruiker te richten op de computerhulpmiddelen (muis en toetsenbord), door ze voor de gebruiker te plaatsen en ze binnen gezichtsafstand en handbereik van de gebruiker te plaatsen, waardoor een betere zithouding mogelijk wordt.

Gemakkelijk te installeren, kan worden aangepast aan elk bureau van 2mm tot 25mm dikte en kan ook in de hoek van kantoren worden geplaatst in "L" positie. Dit resulteert in een positie zonder spierspanningen, waarbij het gewicht van het bovenlichaam en de spieren van de schouders, nek en armen volledig worden ondersteund door de Deskadd.

Een zachte en comfortabele positionering

Het ingebouwde kussen aan de rand van de steun biedt een zachte en comfortabele positionering waarbij de onderarmen op gelijke hoogte liggen met toetsenbord en muis.

Met deze steun kan de gebruiker ook de verhoogde muismat Uplift van 11mm of 18mm toevoegen om het niveauverschil tussen de rand van het kussen van de onderarmen en de muis op te heffen indien nodig.

Deskadd is milieuvriendelijk aangezien de basis gemaakt is van hout dat gewonnen wordt uit een milieuvriendelijk en sociaal verantwoord duurzaam bos en de bevestigingen gemaakt zijn van recycleerbaar staal.

Voordelen

Past op elk bureau en is milieuvriendelijk

  • Desktop uitbreiding. Vergroot de diepte van de werkruimte en vergroot het werkveld van de gebruiker.
  • Betere zithouding. Brengt de werkinstrumenten binnen oog- en handbereik.
  • Verstelbaarheid. Past op elk bureau van 2mm tot 25mm dikte en kan ook in de hoeken van het kantoor in "L" positie worden geplaatst.
  • Geïntegreerd zacht kussen. Het kussen aan de rand van de steun biedt een zachte en comfortabele plek voor de onderarmen om te worden gepositioneerd voor een aangename type-ervaring.
  • Afmetingen van de steun. 700 mm x 305 mm x 20 mm.
  • Pols/polssteun. 700 mm x 95 mm x 8 mm.
Downloaden

Documenten

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Dimensions 700 mm x 305 mm x 20 mm