Hippus Handshoe Mouse Ergonomische muizen

Een ergonomische muis ontworpen in nauwe samenwerking met het Erasmus University Medical Center in Nederland.
Een traditionele muis is niet gemaakt voor zwaar gebruik.

De vorm is niet fundamenteel veranderd sinds de uitvinding door Douglas Engelbart in 1963, en niemand op dat moment de buitengewone automatisering van alle sectoren van de economie kan voorzien.

Pijn, tintelingen, aandoeningen en / of obstructie van de bloedstroom van de hand naar de arm worden steeds meer gewerkt.

De standaard computermuis is functioneel en intuïtief alleen door een lange gewoonte die in de loop van de jaren bij de hand is verworven, veruit het meest aanpasbare orgaan.

Maar meestal:

Het is te klein en vereiste de duim en de ringvinger om het permanent te knijpen om het met precisie te begeleiden
De verticale Click Axis Force Index en middelste vingers om op een constante spanning te staan, een paar millimeters boven de knoppen om onbedoeld klikken te voorkomen
De lichtheid vereist dat de pols wordt gebruikt als een draaipunt, waardoor het gehele gewicht van de onderarm of arm wegen op het meest gevoelige deel van de pols dat de kanaaltunnel is. Door het kanaal passeert veel zenuwen zoals de mediane zenuw, waarvan de irritatie het carpale tunnelyndroom (80.000 operaties in Frankrijk) veroorzaakt.
Dus een groep mechanische ingenieurs heeft besloten om alle bronnen van het Erasmus University Medical Center in Nederland te gebruiken om de muis te heroverwegen en de ergonomische ""Handshoe Mouse"" uit te vonden.

Voorkom dat musculoskeletale aandoeningen (MSDS), inclusief carpaaltunnelsyndroom
De ergonomische handschoenenmuis is al bijna twee jaar getest in echte omstandigheden in organisaties van alle grootte: we hebben daarom een ​​significante vermindering van pijn en het risico van verwondingen typerend kunnen bewijzen aan de typisch van musculo-spieraandoeningen. Skelet (MSD), inclusief het beruchte carpale tunnelsyndroom en andere tendinitis, pijn in de nek, schouders, armen en polsen.

Recht van de eerste grip geeft de ergonomische handschoenen de indruk dat de hand moeiteloos drijft op het oppervlak van het bureau, vingers, polsen en onderarmen volledig ontspannen, de huid wrijft niet langer tegen het oppervlak van het bureau.

De gepatenteerde vorm van de ergonomische muis met handschoenmuis zorgt ervoor dat de hand gelijkmatig over zijn gehele oppervlak wordt gesteund, waardoor een gelokaliseerde druk die een bron van trauma zou kunnen zijn of de bloedcirculatie blokkeert. De hand is mechanisch gericht om de pols van zijn rol te verlichten als een draaipunt, die niet langer in contact is met het bureau.
De handsjemouse vereist dus geen grip van de duim, die onmiddellijk en duurzame verlichting biedt aan elke gebruiker die lijdt, bijvoorbeeld van tendinitis van de duim.
De muis voldoet aan de vorm van de hand (bedankt met name aan de verschillende beschikbare maten), het is niet langer de enige duim en ringvinger die de muis beweegt, maar de hele hand, met minimale kracht omdat het goed is verdeeld.
De klikas die bijna horizontaal is, het risico van onopzettelijke klikken is bijna nul: de vingers rust daarom intuïtief met al hun gewicht op de muis, die de hele hand en onderarm ontspant.
Een minimale druk is eindelijk genoeg om te klikken, deel te nemen aan de ontspanning van de hand gedurende het gebruik ervan.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina