Bar Mouse

De BarMouse is een alternatief voor de traditionele muis en bevindt zich voor het toetsenbord. Het belangrijkste doel is om beide handen tegelijkertijd te activeren en hun bewegingen in evenwicht te brengen om te voorkomen dat een van hen permanent wordt gevraagd, zoals het geval is bij standaardmuizen.

De BarMouse is volledig ambidexter en heeft ook de functie om spierspanning te verminderen, terwijl een betere variatie en verdeling van de handbewegingen mogelijk is voor een betere houding, gecentreerd voor de werkinstrumenten. De geïntegreerde toetsen en snelkoppelingen zoals het dubbelklikken, kopiëren en plakken en het scrollwiel maken het nog aangenamer in gebruik en dragen bij aan de productiviteit van de gebruiker.

€ 254,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BM-BLK
(including 0 € for eco-participation)
Bar Mouse is te bestellen in veelvoud van 1
  • veilige betaling
  • Beveiligde en snelle levering
  • Tevreden of terugbetaald
Details

Een efficiënt, spanningsvrij typen

De BarMouse is een ergonomische muis die voor het toetsenbord wordt geplaatst en minimaliseert de hand- en armbewegingen van het toetsenbord naar de muis, een belangrijke oorzaak van Repetitive Strain Injuries (RSI). Een gecentreerde werkhouding stabiliseert na verloop van tijd een goede zithouding met de rug recht tegen de rugleuning van de stoel.

De handsteunen van de BarMouse brengen de polsen soepel naar het toetsenbord voor efficiënt, spanningsvrij typen. Het intuïtief tweehandige gebruik van de BarMouse verdeelt de werklast tussen de twee handen.

Naast de dubbelklik-, linkerklik-, rechterklik- en scrollwielknoppen, maken de snelkoppelingen voor kopiëren en plakken het een perfecte productiviteitstool.

Voordelen

Aanpasbaar aan elke omgeving en uitrustingsstukken

  • Uitbreidbaarheid van de schuifbalk. De schuifbalk is uitbreidbaar om de gebruiker meer werkruimte te geven.
  • Verwijderbare polssteun. De polssteunen zijn afneembaar en wasbaar.
  • Aanpasbaarheid aan elke omgeving en uitrustingsstukken. Het 25 mm-profiel van de BarMouse zorgt voor een gemakkelijke aanpassing aan elk willekeurig toetsenbord op de markt.
  • Navigatiesneltoetsen. De sneltoetsen zijn productiviteitsversnellers en besparen de vingers talloze repetitieve bewegingen.
  • Plug & Play. Geen drivers nodig, direct operationeel.
Downloaden

Documenten

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Zwart
Buttons count 7 + scrollwiel + schuifbalk
Dimensions 420 mm x 115 mm x 25 mm
Pointer type Schuifbalk
Besturingssysteem Windows & Mac iOS. Geen software nodig.
Garantie 2 jaar